Theo Driessen Instituut Helmond op cabarettoer met Bosch talent

Het Theo Driessen Instituut in Helmond gaat naast kamermuziek en lichtere concerten ook cabaret- en kleinkunstavonden organiseren. Bij wijze van try-out treden op vrijdagavond 1 november 2024 drie net-afgestudeerde studenten op van de Koningstheateracademie uit ’s-Hertogenbosch.

Daniël van den Brink, Rashid Dijks en Iris Schröder brengen ieder een eigen voorstelling van ongeveer vijfentwintig minuten. De avond is bedoeld om jong cabarettalent vlieguren te laten maken en voor het Theo Driessen Instituut een gelegenheid om ervaring op te doen met deze vorm van kleinkunst. Het optreden begint om 20.15 uur. Gratis toegang, maar vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Interieur Theo Driessen Instituut bij de opening van het gebouw in 1953.

In het instituut aan de Willemprinzenstraat 43 in Helmond worden al zeventig jaar kamermuziekconcerten gegeven. Sinds twee jaar staan er onder het motto ‘Meer muziek in het TDI’ ook lichtere concerten op het programma. De kaarten (maximaal vier per persoon) kunnen worden besteld via cabaret@theodriesseninstituut.nl. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Uitgifte vindt plaats op volgorde van aanmelding. (avda)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *